Ismertető 2020-2021

A 2020-2021 iskolai évben 4 helyszínen, 12 osztályban,  13 tanárral  folyik az oktatás, ebből a két felnőtt osztály online indul.

Az iskola tavalyi diákjainak a tanács és pénztárosnál lehet beiratkozni, új diák esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba emailon, telefonon vagy a honlapon található információkérő felületen.

A járványhelyzetet figyelembe véve az iskola számos biztonsági intézkedést hozott, minden család saját felelősségére és az iskolát felmentő nyilatkozatot aláírva vehet részt.

Tandíjat fizetni az első félévre szeptember 19.-én és  26.-án, valamint október 3-án lehetséges 9:00-11:00 óra között, az Amerikai Magyar Atléta Klub telkén (piknik, énnyitó, 23 Weston Rd, Somerset, NJ) valamint a klub székhelyén, első iskolai napon (223 Somerset St., New Brunswick, NJ). Az iskola csekket és kézpénzt fogad el fizetési formának, előbbit postán is be lehet küldeni, utóbbit a pénztáros veszi át számla ellenében, vagy az iskola Paypal fiókjára is át lehet utalni (magyariskolanj@gmail.com).

Az iskola támogatásban részesíti a nehéz anyagi helyzetben levő tanulókat, a kérelmeket az iskola vezetősége és a tanács bírálja el.